Werkwijze

Bij Trimsalon@Home wordt u hond in alle rust en met liefde getrimd.

Wij wassen uw hond met de shampoo’s van Nature Specialties of Secret Weapon. Deze shampoo’s zijn natuurlijk en vrij van siliconen en parabenen.

Voor de behandeling wordt altijd eerst gekeken naar de conditie van de vacht zodat er een zo goed mogelijke behandeling kan worden gestart. Het is mijn streven om de vacht van uw hond op een zo’n natuurgetrouwe wijze te behandeling. Dus plukvachten worden ook echt helemaal geplukt en zo nodig, en mogelijk, hersteld zodat de vacht weer volledig geplukt kan worden.

Hygiëne in de trimsalon vind ik belangrijk. Een goede hygiëne is belangrijk voor het voorkomen van besmettelijke aandoeningen en parasieten. Mochten er vlooien worden gevonden op uw hond dan wordt uw hond gewassen met vlooienshampoo. En bij twijfel van een besmettelijke aandoening, zal ik uw hond niet behandelen, maar doorverwijzen naar uw dierenarts.

Ik ben graag op de hoogte van de gezondheid van uw hond. Zodat er een eventueel overdracht van besmettelijke aandoeningen kan worden voorkomen. Maar ook dat de behandeling eventueel aangepast kan worden.

Zodra uw hond klaar is wordt u gebeld, zodat uw hond niet onnodig lang in de trimsalon hoeft te blijven.

50047037_748693322171763_7402710527924764672_n

                  download

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close